Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

domingo, 15 de mayo de 2011

Conjunts Fades de Massilla Polimèrica

Arracades i penjoll; Fada de cabells blaus difuminats amb vestit amb blaus i morats difuminats i mitjons de ratlles rojes(Venut)

Arracades i penjoll Fada de cabells rojos difuminats amb vestit de fulles verdes i roges

Arracades i penjoll. Fada d'Hivern de cabells dorats amb túnica verda degradada i boix grèvol de botó.

Arracades i Penjoll. Fada de cabells roses i blaus difuminats amb vestit de fulles i marieta.

Arracades i Penjoll Fada de cabell roig amb vestit blau i morat difuminat i calcetes vermelles abraçant granota.

Arracades i Penjoll. Fada de Nit de cabells verds amb vestit blau i morat difuminat amb puntets blancs i petits cors al centre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario