Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

jueves, 30 de octubre de 2014

Follet i Cargol

Follet i Cargol

El Follet és un personatge mitològic català. Rep també d'altres noms segons les contrades, com ara Cerdet, Donyet, Boiet, Perot, Minairó... i un gran nombre de noms més.

Se'ls atribueix un caràcter entremaliat, burleta i juganer, però també se'ls adjudica un tarannà d'èssers trempats i feinejadors, amants de l'ordre i l'endreça.

Estàn molt relacionats amb la Natura i els animals, i són estimats per a tots els éssers del bosc.


Penjoll d'esmalt al foc realitzat a mà alçada i cuit a 900º

Peça Única. Col·lecció Fantasia.

Il·lustració original de Linda Ravenscroft.

Realitzat per Artesania Sela / Sela Joies


No hay comentarios:

Publicar un comentario