Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

jueves, 16 de octubre de 2014

Penjoll Berber amb Pedra Lluna

Penjoll Berber amb Pedra Lluna


Aquest penjoll està inspirat en la Joieria Berber de la Kabylia, una regió de l'Àfrica del Nord on es creen unes joies molt característiques amb un fort contingut cultural, social, simbòlic i amb propietats esotèriques.

El nom de Pedra Lluna (també coneguda com Adularia) és degut a la peculiar lluentor blanca que la caracteritza semblant a la llum llunar. 
Antigament es deia que els amulets fets amb aquesta gema, penjats sobre els arbres fruiters ajudaven a produir una bona collita.
Es popularitzà molt a finals del s.XIX, els homes portaven agulles de corbata decorades amb Pedra Lluna.
S'associa a l'energia femenina, és útil per a combatre l'asma i alleuja l'estrés.

Penjoll de Plata de 1ª llei 925 envellida, amb Pedra Lluna encastada al centre. Aplicació del color amb argila de polímers.

Dissenyat i realitzat per Artesania Sela / Sela Joies


No hay comentarios:

Publicar un comentario