Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

jueves, 23 de octubre de 2014

Tradicions Catalanes

Tradicions Catalanes

La millor manera d'entendre i aprendre d'un poble és a través de les seves Tradicions, Llegendes i Festes, és a dir: de la seva Cultura!

Endinsar-nos en la riquesa i pluralitat de les Festes és descobrir un patrimoni cultural immaterial i inesgotable ple de tradició i de valors en transformació.

Catalunya compta amb un patrimoni tradicional tan extens i complet que pràcticament ocupa tot l'any!


La preservació i la celebració de les nostres Festes i Tradicions es deu sobretot a l'esforç de la gent dels pobles que any rere any es dediquen a practicar, assajar i tenir-ho tot a punt per al gaudir de tothom.

A Catalunya no trobarem cap comarca, ni pràcticament cap poble que no tingui alguna Festa o Tradició que el trascendeixi.

Dissenyat i realitzat per Artesania Sela / Sela Joies

No hay comentarios:

Publicar un comentario