Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

viernes, 21 de noviembre de 2014

Penjoll Berber amb Lapislàtzuli

Penjoll Berber amb Lapislàtzuli
 
Aquest penjoll està inspirat en la Joieria Berber de la Kabylia, una regió de l'Àfrica del Nord on es creen unes joies molt característiques amb un fort contingut cultural, social, simbòlic i amb propietats esotèriques.
 
El seu color blau es considera símbol de puresa, salut, sort i noblesa, el que ha motivat que històricament fos utilitzada pels egipcis, babilonis i assiris per a adorns i màscares funeràries.
Els romans creien que tenia propietats afrodisíaques.
A l'edat mitjana se li atribuien altres virtuts medicinals per la robustesa dels membres, per prevenir la por, el dubte i l'enveja; es bevia barrejada amb llet.
 
 
Penjoll de Plata de 1ª llei 925 envellida, amb Lapislàtzuli encastat al centre. Aplicació del color amb argila de polímers cuit a 110ºC.
 
Dissenyat i realitzat per Artesania Sela / Sela Joies

No hay comentarios:

Publicar un comentario