Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

lunes, 14 de septiembre de 2015

Penjoll Berber amb Corall
Joia de Plata de 1ª llei 925 amb corall encastat.

Aquest penjoll està inspirat en la Joieria Berber de la Kabylia, una regió de l'Àfrica del Nord on es creen unes joies molt característiques amb un fort contingut cultural, social, simbòlic i amb propietats esotèriques.


Al Mar Mediterrani es creia que el corall contenia l'essència de la vida que habitava a l'oceà en un arbre de corall. 
Un altre de les creences per a les que utilitzaven el corall era per atraure la bona sort a les llars. La pols de corall es va utilitzar durant el segle XVI per a fabricar encens i li atribuien el poder d'atraure l'amor.

Serie limitada.

Dissenyada i realitzada per Sela Joies

No hay comentarios:

Publicar un comentario