Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

viernes, 17 de octubre de 2014

Clauer d'en "Pinotxo"

Pinotxo

"Me muevo... y hablo... puedo andar... ¿soy un niño de verdad?"

-Fragment de la película Pinocho de Walt Disney-
Recordeu en Pinotxo? Amb aquelles ganes de començar l'escola i d'aprendre tot el que li ensenyessin?Clauer realitzat amb argila de polímers i una closca de nou com a bressol. Té una mida d'uns 4 cm i és resistent a l'aigua ja que no hi ha res pintat.

Realitzat per Artesania Sela / Sela Joies

No hay comentarios:

Publicar un comentario