Benvinguts al blog d'Artesania Sela! Aquí podeu trobar un recull de la meva feina i la meva passió. Totes les peces estan creades a mà, desde joies de Plata de Llei d'elaborades filigranes i pedres semiprecioses encastades, a esmalts brillants de traç delicat fins als més petits detalls en el modelatge de la massilla polimèrica.
No em puc imaginar en un altre medi que em faci tan feliç com és el de crear amb les mans ja que no només és el que faig sino el que sóc. Amb cada nova peça em sento eufòrica, lliure i alegre. El viatge de la creació pot ser a la vegada hipnòtic e igualment sorprenent per a mi i les meves mans quan es posen a modelar o dissenyar..
Si amb la meva feina aconsegueixo un somriure o riure o inclús la insinuació d'un somriure sento que he fet bé la feina.

lunes, 20 de octubre de 2014

Estelada de Plata

Estelada de Plata

"Quan em deieu cada dia que el meu somni mai seria res més que una fantasia i un capritx d'adolescent: esperava aquest moment!"

"I si som on som ara és perquè no ens aturarem, és perquè vam decidir no fer-vos cas, i vam creure imprescindible voler més del que és possible i convertir la utopia en desenllaç."

(Fragment de la cançó "Esperava aquest moment" del grup Brams)


Penjoll de Plata de 1ª llei creat amb la tècnica del calat.

Realitzat per Artesania Sela / Sela Joies

No hay comentarios:

Publicar un comentario